Natuurlijk gaan wij uit van jouw goede bedoelingen toch zijn er hier een aantal huisregels.

1. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele diefstal en schades van en aan eigendommen en ongevallen/verwondingen van personen/huurders/gasten/klanten in en om het pand.

2. De aansprakelijkheid voor zover deze door de aansprakelijkheid-verzekering wordt gedekt, is beperkt tot het bedrag van de door de verzekeraar gedane uitkering.

3. De gast/klant maakt uit eigen vrije wil gebruik van de diensten van Salon Leiden en haar dames/medewerkers. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar jij dat jij Salon Leiden en haar dames/medewerkers nooit aansprakelijk zult stellen voor de eventuele gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van alle massages en behandelingen die worden gegeven.

4. Het is ten strengste verboden drugs op de kamers of in het pand te gebruiken of te verhandelen.

5. Wij houden ons het recht voor om een klant/gast te weigeren in geval van dronkenschap en/of als deze onder invloed is van verdovende middelen en/of zich anderszins misdraagt.

6. Ondanks de voortdurende controle werken de dames alleen met condoom voor eigen en jouw veiligheid. Men mag de dame nooit dwingen tot onveilige seks!

7. Wij tolereren geen geweld tegen ons en/of onze dames/medewerkers. In dit geval zullen wij ten aller tijden de politie inschakelen.

8. Vanuit de beroepsethiek houden wij ons aan de geheimhoudingsplicht, wij verzoeken jou geen persoonsgegevens met de dames uit te wisselen, zodat ook van Jouw zijde de privacy gewaarborgd is.

9. Salon Leiden verwacht van zowel onze gasten/klanten en onze dames een goede hygiëne en daarom verwachten wij van onze gasten dat zij vooraf douchen in een douchecabine die tot hun beschikking staat.

10. Men moet minimaal 18 jaar zijn om een massage te kunnen nemen. Bij twijfel over de leeftijd zal de receptioniste naar een identiteitsbewijs vragen.

11. In de behandeltijd tijd zit voor- en achteraf douchen bij inbegrepen.

12. Bij een afspraak dient de gast/klant op het overeengekomen tijdstip aanwezig te zijn.

13. De behandelduur start op het overeengekomen tijdstip, ongeacht of de klant aanwezig is. Klant kan geen aanspraak maken op de verloren gegane tijd door afwezigheid/ niet tijdigheid van klant. Restitutie/ korting vindt dan niet plaats.

14. Vanaf 21:45 kan men nog een massage van 45 minuten krijgen.

15. Maak vooraf duidelijke afspraken met de dame van jouw keuze om teleurstellingen te voorkomen.

16. De dames mogen een gast/klant seksuele handelingen ten aller tijden weigeren.

17. Salon Leiden discrimineert niet naar afkomst, religie, overtuiging, geaardheid en/of sekse. En tolereert niet dat medewerkers of huurders of gasten/klanten dit doen.

Kan jij jezelf vinden in de bovenstaande huisregels dan wensen wij jou veel ontspanning en erotisch genot toe.

Mocht jij contact met ons op willen nemen dan kan jij altijd een e-mail sturen naar info@salon-leiden.nl.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Salon Leiden