Een massage is gezond maar een erotische massage is daarbij ook spannend en ontspannend. Erotisch genot door een heerlijke massage. Er zijn verschillende soorten massages en een goede masseuse kan jou al deze vormen van massages laten voelen en jou laten genieten. Elke masseuse heeft zo haar eigen manieren om jou te masseren waardoor een massage nooit saai wordt. En je kunt met de dame overleggen om jouw erotische fantasie waar te maken.

De sensuele relaxing Body2Body / Tantra massage

45 minuten voor € 100, 1 uur voor € 120, 90 minuten voor € 170 en 2 uur voor € 220.

De Tantra massage is de specialiteit van het huis. De Tantra massage is een sensueel erotisch geraffineerd massagespel waar de masseuse op eigen wijze, speelse manier, jouw erogene zones stimuleert en het hoogtepunt uitstelt. De Tantra massage is een intuïtieve massage waar elke masseuse haar eigen creatieve invulling aangeeft en daardoor altijd spannend is. En jou echt laat genieten.

Double Tantra massage

45 minuten voor € 120, 1 uur voor € 140, 90 minuten voor € 190 en 2 uur voor € 240.

De Double Tantra massage is een bijzonder spannend tantra massage spel met twee hoogtepunten. Het is een erotisch massage spel met een afwisseling van opbouwende spanning en ontspanning. Een spannende tantra massage waarbij jij twee keer naar de toppen van genot zult klimmen en een ware ontspanning zult ervaren.

Wellness massage

45 minuten voor € 120, 1 uur voor € 140, 90 minuten voor € 190 en 2 uur voor € 240.

De Wellness massage is een bijzondere massage die al onder de douche begint. Heerlijk samen douchen, elkaars lichaam verkennen aan elkaar wennen. De dame van JOUW keuze zal je inzepen, wassen, scrubben en voormasseren. Om daarna fris en fruitig op het massagebed een tantra massage te krijgen met warme olie. Om uiteindelijk een spetterend hoogtepunt te beleven.

Nuru gel massage

45 minuten voor € 120, 1 uur voor € 140, 90 minuten voor € 190 en 2 uur voor € 240.

Een bijzondere Tantra massage waarbij je heerlijk over elkaar heen gaat glijden door de Nuru gel. De Nuru gel is gladder, prikkelend en geeft een aparte erotische massage beleving. Jouw lichaam voelt anders, zeker als het zachte warme lichaam van de masseuse over jou heen glijdt.

Aqua massage

45 minuten voor € 130, 1 uur  voor € 150, 90 minuten voor € 200 en 2 uur voor € 260.

De Aqua massage is een wel heel bijzonder erotisch tantra massagespel. Op een speciaal massagebed zal je worden gemasseerd met behulp van water, zeep en een heerlijke masseuse die jouw huid, lichaam en zintuigen zal prikkelen en ontspannen. Erotische genieten en ontspannen met een spannend hoogtepunt.

Geur en Smaak Tantra massage

45 minuten voor € 120, 1 uur voor € 140, 90 minuten voor € 190 en 2 uur voor € 240.

Prikkel met de erotische tantra massage ook jouw reuk en smaak pupillen met speciale massageoliën. Massage olie met een “smaakje”. Lekker om te ruiken, stimulerend en zelfs met een gezonde uitwerking op lijf en ziel. Ontspannen en genieten voor de creatieve massage liefhebber.

V.I.P. Massage

1 uur  voor € 230, 90 minuten voor € 330 en 2 uur voor € 400

Echt ontspannen en erotische genieten. Het toppunt van erotisch verwennen en genieten. De V.I.P. massage begint met wassen en scrubben samen met de masseuse (voor €20 extra, samen in bad of jacuzzi),  dan een Double Tantra massage, met olie of gel naar keuze om daarna het af te sluiten met samen douchen met de masseuse. Dit alles begeleid met Champagne en een snack.                                                                                                                                                                                                                    

Terug masseren

45 minuten voor € 120, 1 uur voor € 140, 90 minuten voor € 190 en 2 uur voor € 240.

De Terug-masseren massage is een Tantra massage waarbij de masseuse jou eerst een tantra massage geeft en waarna jij jouw fantasie kunt waar maken. Na de Tantra kun jij de welgevormde masseuse masseren. Let op er zijn wel spelregels: je mag de masseuse overal terug masseren behalve in het “kruis”. Op en top elkaar verwennen met een heerlijke massage.

Prostaat massage

45 minuten voor € 120, 1 uur voor € 140, 90 minuten voor € 190 en 2 uur voor € 240.

Wil je met en naast de tantra massage een nieuwe dimensie van erotisch genot ervaren. Naast het spannende tantra massage spel zal ook de erogene zone van de prostaat worden gestimuleerd. Heb jij dit verlangen dan is het nu jouw kans.

4-Handen massage

1 uur Tantra voor € 200, 1 uur Double Tantra voor € 220, 1 uur Nuru voor € 240, 1 uur Geur en Smaak Tantra € 240 en 1 uur Aqua € 250.

Dubbel spannend, dubbel genieten, kan met een heerlijke 4-Handen / Duo massage. Al onze massages kunnen ook door 2 masseuses worden gedaan, dus dat betekend echt dubbel genieten als vier handen, 2 lichamen jou masseren en laten ontspannen.

Echtparen massage

45 minuten Tantra voor € 170, 1 uur Tantra voor € 220 en 90 minuten Tantra voor € 320.

Een ontspannende massage voor jou en jouw partner, waar jullie allebei extra van kunnen gaan genieten. Jullie zullen vakkundig worden gemasseerd waarbij jullie van elkaar kunnen genieten. Maar ook kijken, leren en genieten. Met zijn drieën genieten van elkaar en de massage.

SM of Fantasy massage

Vanaf 1 uur voor € 180.

Het massage spel van overgave, plagen, verrassen en genieten. Al jouw zintuigen zullen afwisselend en verrassend worden geprikkeld. Beleef jouw ultieme fantasie of laat je verrassen met iets nieuws. De SM of fantasy massage is echt anders genieten.

Erotisch scheren

De dames kunnen bij elke massage bij jou verleidelijk en vakkundig de intieme zone scheren voor € 30.

Verlengen van een massage

Wil je wat langer genieten van een massage kan je deze verlengen. Als het fijn is, is wat meer altijd nog fijner.
Verlengen kost per kwartier:

– tantra-, double tantra-, wellness-, nuru-, aqua-, geur en smaak tantra-, terugmasseren-, en prostaat massage € 30.
– 4-Handen of partner massage € 50.

“Borrel-tijd”

Na 17:00 is het bij Salon Leiden ‘borrel-tijd’. Bij elke massage schenken wij een alcoholisch drankje. (Indien gewenst)

Voor elke massage geldt dat er afspraken gemaakt kunnen worden met de masseuse over tijden, wensen en fantasieën. Wij proberen altijd de beste en fijnste massages te geven. Bij ons is elke massage erotisch genot op maat!

Erotische Massage Salon Leiden


Voor een uitstekende gezonde en ontspannende erotische massage en meer genot. Met een gevarieerde keus aan spannende massages die worden uitgevoerd door vakkundige masseuses met een passie voor erotische massages. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 071 - 20 73 702 of maak een afspraak via ons afspraakformulier of kom spontaan binnen. Wij heten u van harte welkom!

Salon Leiden
Rooseveltstraat 35B
2321BL Leiden
Routebeschrijving 

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Salon Leiden